A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

День пам‘яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2023 05:59
Кількість переглядів: 172

З 18-го по 20-те лютого 2014 року в центрі Києва розстріляли Активістів Революції Гідності. Героїв Небесної Сотні. Ці дні стали точкою неповернення і першою битвою в російсько-українській війні.

День пам’яті Героїв Небесної Сотні набуває особливого значення в умовах повномасштабної війни. У 2014-му українці голосно та безстрашно заявили світові й тодішній владі, що прагнуть жити за європейськими цінностями, не бажаючи повертатися до російського гніту та впливу. І доводять це прагнення зараз на полі бою з російським агресором щоденно і щоночі, в кожному куточку нашої країни.

20 лютого у ліцеї були проведені заходи, присвячені пам’яті загиблих. Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас.

Не забуваємо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього. Дякуємо Всім, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності та патріотизму. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє України! «Живим - уклін, загиблим – слава»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень