A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Інженерний тиждень - 2024

Дата: 31.01.2024 09:53
Кількість переглядів: 108

З 29 січня по 6 лютого 2024 року розпочався «Інженерний тиждень – 2024». До його проведення долучилися учні 1, 3-А та 4 класів. Цей захід організовано з метою ознайомлення учнівства з наукою, набуття навичок критичного мислення, комплексного вирішення проблем, розуміння технічних процесів та способів застосування науково-технічних знань в реальному житті, розвитку креативності, поштовху до розвитку власного інженерного потенціалу

та залучення дітей з особливими освітніми потребами на STEM-уроках 

 (Лист ДНУ «ІМЗО» від 01.12.2023 № 21/08-2124).

Інженерний тиждень — проект для учнів молодших, середніх та старших класів, покликаний зацікавити наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу. Інженерія — це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб та підкорення космосу — процес під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Саме інженерія робить наше життя таким, як воно є.

Захід «Інженерний тиждень – 2024» організовано ГО «Про.Про.Лаб» у межах програми TOLOCAR, що фінансується Федеральним урядом Німеччини (Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) за підтримки GIZ Ukraine, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Тиждень розпочався з виготовлення механічної іграшки «Тіп-топ». Вчилися працювати за інструкцією. Активно працювали учні: 1 клас -  Почтар Вероніка, Халіна Софія, Слизьконос Святослав, Василенко Анастасія, Височин Софія; 3-А клас - Василенко Владислав, Скрипка Тая, Назаренко Кіра; 4 клас - Петренко Ілля, Волошина Аріана. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень