A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Декада педагогічної майстерності

Дата: 09.03.2024 10:27
Кількість переглядів: 97

      У ліцеї триває декада педагогічної майстерності. Учителі проводять відкриті уроки, на яких демонструють свої методичні напрацювання, аналізують результати своєї праці під якісно новим поглядом, враховуючи думку колег.    

       06 березня 2024 року учитель 2-А класу Ольга ЧЕРЕДНИК запросила колег на відкритий урок з української мови «Т. Шевченко " Світає, край неба палає...". Словотворчі вправи. Знаходження серед назв дій тих, які подібні за значенням. Робота з прислів'ями.» Другокласники вивчали тему, інтегруючи знання з української мови,  предмету «Я досліджую світ», музичного мистецтва, образотворчого мистецтва. Діти читали поезію Т Шевченка, напередодні уроку малювали ілюстрації до творів поета, розгадували вікторину, складали прислів’я про Т. Шевченка, слухали музичні твори на слова Великого Кобзаря. Кожна форма роботи, яка використовувалася на уроці, була спрямована на розвиток критичного мислення учнів: вміння порівнювати, аналізувати, робити висновки. Гарне враження справила невимушена та позитивна обстановка, яка панувала на уроці.

      У цей же день у ліцеї було проведено ще один відкритий урок в 11 класі, на якому учителі Світлана СТЕПАНЕЦЬ та Антоніна КОЗАК продемонстрували STEM - орієнтоване навчання, вдало поєднавши вивчення двох предметів: астрономії та англійської мови. Цікавою була форма проведення уроку – міжнародна конференція, на якій представники наукової еліти України та інших держав презентували свої наукові дослідження. Виступи частини учнів були англійською мовою. Одинадцятикласники продемонстрували також діяльнісний підхід до вивчення предмета, створивши в кінці уроку модель зоряного неба.

         Дякуємо педагогам за підготовку та змістовні уроки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень