A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Запрошуємо до участі в дитячому фотоконкурсі «Люблю тебе, моє село»

Дата: 06.04.2023 10:51
Кількість переглядів: 81

Комунальний заклад «Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади» до Дня довкілля організовує в межах Степанецької ОТГ дитячий фотоконкурс «Люблю тебе, моє село».

Умови фотоконкурсу:

- кожен учасник представляє один фотознімок у цифровому вигляді з назвою роботи, прізвищем та ім’ям, віком, назвою населеного пункту.

- сюжети конкурсних робіт мають відповідати темі фотоконкурсу; обов’язкова умова – у кадрі мають бути зображені люди, події, явища чи архітектурні пам’ятки рідного села в хорошій якості (можна з телефону, якщо фото не розмиті та якісні); композиція на фото має бути горизонтальною, не вертикальною; розмір фото має бути не менше ніж 1350 на 1080 пікселів, співвідношення сторін фото повинні відповідатитаким числам 16:9, 7:5 або 3:2;

- до конкурсу приймаються виключно авторські фотороботи; якщо учасник надасть чужі світлини, взяті з Інтернету, то організатори залишають за собою право не допустити вище зазначеного до участі в фотоконкурсі;

- конкурсанти мають змогу прийняти участь у двох вікових категоріях:

1 категорія- діти з 10 до 14 років

2 категорія- діти з15 до 17 років

Як взяти участь:

учасник відправляє один фотознімок у цифровому вигляді на еmail: kz.metodkab@ukr.net з позначкою "Фотоконкурс", або на цифровому носії (флеш), (смартфон, при собі мати кабель для підключення до ПК) за адресою: с. Степанці, вул.  Шевченка буд. 23, комунальний заклад «Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень