A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

«Шкільний олімп» – свято юних талантів

Дата: 01.06.2023 11:01
Кількість переглядів: 180

31 травня 2023 року в Степанецькому ліцеї відбулося свято «Шкільний Олімп – 2023». Це свято Інтелекту, Гордості й Таланту, свято закінчення 2022-2023 навчального року.

«Шкільний олімп» - свято особливе, бо в ліцеї вшановували юні обдарування, вітали учнів – переможців інтелектуальних та творчих конкурсів, турнірів та спортивних змагань, дякували педагогам-наставникам та батькам цих юних обдарувань.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор ліцею Станіслав Іванович Яременко, який привітав обдарованих учнів з першими кроками у світ інтелекту та побажав творчої наснаги, успіху в досягненні дитячих мрій і сподівань.

Свято пройшло в теплій, приємній атмосфері. Особливо емоції переповнювали першокласників, адже вони отримували перші в своєму житті зароблені власною працею нагороди. Хотілося б побажати учасникам свята та переможцям здоров’я і успіхів у всіх починаннях.

Багатою буде наша земля, якщо ростуть на ній такі талановиті і добрі діти. Зростайте на втіху своїм батькам і нашій Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень