A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

УВАГА! АКЦІЯ!

Дата: 13.11.2023 12:50
Кількість переглядів: 94

 

Кожен може зробити свій внесок в розвиток дітей та гармонізації їхнього психоемоційного стану.

Коли стрес наповнює до країв, тоді тіло напружується, стає важко зосередитися, все валиться з рук, важко концентрувати увагу. Дуже важливо випустити частину цієї енергії. Один із варіантів-передати свій негатив, напругу та агресію іграшці — антистрес.

1) Такі гаджети працюють у двох напрямках - шляхом впливу кольору на психоемоційний стан людини (кольоротерапія) та терапевтичною дією на тіло.

2) Другий важливий момент – тактильні відчуття. Дуже часто у стресових ситуаціях людина не розуміє слів. Антистресові іграшки завжди приємні на дотик, тому їх не хочеться випускати з рук.

3) Крім того, іграшки-антистреси розвивають моторику, гнучкість рук, що особливо корисно для розвитку молодших школярів. Адже, як казав український педагог Василь Сухомлинський: «Розум знаходиться на кінчиках пальців дитини».

Тому, шановні батьки, дорогі учні, просимо Вас долучитися до благодійної акції “Антистресова скриня”. Якщо у вас є непотрібні, але в гарному стані стресболли, кубик рубика, спіннери, еспандери, стретч-іграшки, попіти, чотки, сквіші та інші різноманітні іграшки-антистреси, передавайте їх в Ресурсну кімнату Степанецького ліцею. Вони стануть чудовими помічниками в моменти, коли дітям потрібно абстрагуватися від подразників, забезпечуватимуть розумову розрядку, зменшать рівень стресу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень