A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Вітаємо з перемогою у обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс

Дата: 10.05.2023 15:45
Кількість переглядів: 183

Підведено підсумки обласного етапу конкурсу на кращий електронний освітній ресурс, який тривав у березні – квітні поточного року. Відповідно до наказу комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» від 01.05.2023 №63 «Про підсумки проведення обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс», та на підставі рішення журі переможцями стали:

І місце:

Степанець Світлана Анатоліївна, вчитель фізики й Стоколос Олена Олександрівна, вчитель біології ліцею за кращий електронний освітній ресурс «Мандри світлового променя»;

Чибрас Катерина Вікторівна, учитель початкових класів ліцею за кращий електронний освітній ресурс «Дидактичні матеріали «Слово. Значення слова», 2 клас.

ІІ місце:

Гарбуз Ольга Григорівна та Бовшик Вадим Сергійович, учителі фізичної культури за серію цифрових ресурсів із теми «Дидактичний матеріал «Фізична культура в Новій українській школі».

ІІІ місце:

Депутат Оксана Василівна, учитель-логопед ліцею за кращий електронний освітній ресурс Подорож у джунглі (Ігровий матеріал до теми «Автоматизація шиплячих звуків Ш, Ж»);

Козак Антоніна Миколаївна, учитель англійської та французької мови ліцею за кращий електронний освітній ресурс «Le Soldat Ukrainien» (дидактичний матеріал з країнознавства).

Вітаємо педагогів нашого закладу - переможців конкурсу та бажаємо творчих злетів і нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень