A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

ЗРОБИ ЛЯЛЬКУ МОТАНКУ - ПІДТРИМАЙ ЗСУ!

Дата: 20.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 128

На Черкащині, за ініціативи директора директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра ВОСКОБОЙНІКА, БФ "МХП–Громаді" та голови ГО "Патріоти рідного краю" Юрія РОМАНЧІ, з 2023 року стартував проєкт «Зроби ляльку- мотанку – підтримай ЗСУ».

Цього  разу гості завітали до нашого ліцею та провели майстер-клас для учнів 6 класів від Народної майстрині Світлани Андріївни  РОМАНЧІ по виготовленню ляльки-мотанки. Майстриня розповіла  учням, що сакральним оберегом наших предків від злих сил та бід була вузликова лялька – лялька-мотанка та  створили обереги, які захищатимуть мужніх українських воїнів.

Також був проведений урок патріотичного виховання для учнів 9-11 класів,  на якому майор ЗСУ, учасник бойових дій Роман  Анатолійович КУЧЕРЕНКО розповів як виглядають міни, снаряди, гранати та  про мінну безпеку. Ознайомив учнів з спеціальним додатком для смартфону, де чітко вказані дії та інструкції при знаходженні підозрілих предметів та продемонстрував учням декілька видів зброї. Але  головним на уроці стало  знайомство з макетом АКС.

Дякуємо нашим  гостям за цікаву та змістовну зустріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень