A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Тиждень STEM-освіти в початковій школі

Дата: 08.02.2023 16:51
Кількість переглядів: 761

З 30 січня у ліцеї розпочався STEM - тиждень початкової школи.  Абревіатура STEM вживається для позначення популярного напряму в освіті, що охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics).  

Понеділок був присвячений Дню науки. Діти захопливо долучилися до проведення дослідів та експериментів, пов`язаних з природничими законами та явищами. В кожному класі були проведені цікаві години спілкування та перегляд  розвиваючих мультфільмів.

День технологій – так називався другий день тижня початкових класів. Учні  залюбки долучилися до конкурсу малюнків на дошці, створивши чудернацькі проєкти «Школи майбутнього» або «Міста  майбутнього». Проявивши неабияку фантазію, малюнки ожили і стали  справжніми архітектурними ескізами та проявами дитячих мрій.

Третій день тижня початкової школи – це День технічної творчості. Учні взяли участь у створенні  макетів міні-роботів з LEGO. По всіх класах пройшли виставки дитячих макетів, відкривши неабиякі  дитячі таланти. 

Четвертий день тижня був присвячений цариці всіх наук - математиці. День проходив  в атмосфері радості та захопливої гри. Першокласники та другокласники використовували на уроках шість цеглинок LEGO: математичні диктанти, порівняння чисел. Учні третіх та четвертих класів  зіграли у математичну гру «Шифрувальник». День пройшов  завзято, невимушено та весело. 

Тиждень завершився, школярі отримали потік позитивної енергії, можливість поспілкуватися, попрацювати над темою, яка їм подобається. Педагоги вміють зацікавити, згуртувати навколо себе  учнів заради того, щоб  допомогти кожній дитині ставати кращою та впевненішою. 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень