A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Підведено підсумки обласної виставки – конкурсу «Нова українська школа Черкащини»

Дата: 13.05.2023 16:59
Кількість переглядів: 81

З метою розвитку професіоналізму педагогічних працівників та популяризації кращого педагогічного досвіду Черкащини з 11.04.2023 по 13.04.2023 Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників в онлайн режимі проведена обласна виставка-конкурс «Нова українська школа Черкащини». Педагоги ліцею також долучилися до проведення заходів в рамках виставки. Свої роботи на конкурс представили:

- ЧОРНОІВАН Оксана Іванівна, вчитель початкових класів – методичний посібник «Інтегровані ігри методики KLANZA в Новій українській школі»;

- ЯРЕМЕНКО Юлія Василівна, вчитель зарубіжної та української літератури – методичний посібник «Побудова та реалізація індивідуального освітнього маршруту здобувачів освіти шляхом інтеграції медіаосвіти у викладанні української мови та літератури».

За результатами роботи журі матеріали Чорноіван О.І. визнано кращими і рекомендовані для впровадження у практику роботи педагогів області. Щиро вітаємо Оксану Іванівну!

Дякуємо нашим педагогам – учасникам виставки – конкурсу і бажаємо успіхів, цікавих проєктів і задумів, гідних перемог і впевненості в собі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень