A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбулося 2 міжшкільне методоб'єднання асистентів вчителів та асистентів вихователів

Дата: 24.10.2023 16:59
Кількість переглядів: 93

 23 жовтня 2023 року було проведене в онлайн режимі 2 міжшкільне методоб'єднання асистентів вчителів та асистентів вихователів, керівником якого є вчитель-логопед Степанецького ліцею Депутат Оксана Василівна.

Під час засідання були висвітлені такі теми:

  1. Педагогічні технології інклюзивного навчання (Депутат Оксана Василівна).
  2. Науково-методичний супровід освітнього процесу в сучасних умовах безпекових викликів. (Демчук Ніна Миколаївна, асистент вихователя Степанецького ЗДО).
  3. Інклюзія без ілюзії. Відкриваємо двері до рівних можливостей. (Михальченко Світлана Леонідівна, асистент вчителя Мартинівського ліцею).
  4. Інклюзивна освіта в НУШ: виклики воєнного стану. (Фьокліна Галинна Іллівна, асистент вчителя Беркозівської гімназії).
  5. Емоційна нестійкість: що це таке, причини виникнення та як боротися. Обмін думками та пропозиціями враховуючи вимоги та виклики сьогодення. (Шинкаренко Юлія Вікторівна, практичний психолог Степанецького ліцею).

Засідання пройшло вдало та результативно у співпраці. Учасники в ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами в закладах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень