A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Свято Останнього дзвоника 2023

Дата: 02.06.2023 17:58
Кількість переглядів: 238

Ось і пролунав останній дзвоник в нашому рідному ліцеї. Останній у цьому навчальному році… У такий нелегкий час ми зуміли провести свято для здобувачів освіти. Переливи останнього дзвінка було чути на святковому зібранні учнів ліцею. Хвилювання переповнювали сьогодні усіх, хто був присутній, лунали слова вдячності. Цього дня, який одночасно радісний та сумний, одні учні прощаються із ліцеєм на час літніх канікул, тоді як інші вирушають у світ дорослих та залишають стіни своєї  альма-матері назавжди. У будь-якому випадку закінчення навчального року є особливою та святковою подією як для одних, так і для інших.

Серед гостей на урочистій лінійці  була присутня начальниця відділу освіти, молоді та спорту Оксана ЛАДИЖЕЦЬ, яка привітала   учнів, батьків та педагогів ліцею з початком канікул! А випускникам побажала успішно здати НМТ та вступити в омріяні ВУЗи!

Дякуємо нашим захисникам за можливість жити та вчити учнів, за можливість відсвяткувати Останній дзвінок, за зміцнення віри у нашу перемогу. Все буде Україна!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень