A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

Дата: 31.01.2024 20:19
Кількість переглядів: 90

31 січня у Степанецькому ліцеї відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу з питань інклюзивної освіти.

Педагоги спільно з батьками обговорили результати виконання ІПР учнів інклюзивних класів за І семестр 2023/2024 навчального року та затвердження календарно-тематичних планів з предметів і корекційно-розвиткових занять на ІІ семестр. Розглянули питання  моніторингу навчальних досягнень здобувачів освіти з ООП. Крім того, обговорювалися важливі питання адаптації та модифікації освітньої програми та корекції розвитку.

Вирішили:  

1. Вважати динаміку розвитку та навчання учнів з ООП 3 класу  у І семестрі 2023-2024 навчальному році  позитивною.

2. Відповідно до рівнів підтримки категорії освітніх інтелектуальних труднощів, визначити проведення (надання) корекційно-розвиткових та психолого-педагогічних занять (послуг) на ІІ семестр 2023-2024 н.р. у загальній кількості  6 та 4 годин на тиждень.            

3. Подану інформацію та результати спостереження за індивідуальними особливостями учнів взяти до уваги і використати для виконання індивідуальної  програми розвитку та виховання,  індивідуального  навчального плану відповідно до вікових та індивідуальних потреб дитини.

4. Розробити план заходів  ефективного співробітництва педагогів з батьками дитини з ООП та іншими фахівцями. Запровадити в навчальному закладі політику та систему послуг, направлених на забезпечення сімей дітей з ООП  необхідної емоційної підтримки.

Саме завдяки подібним засіданням і практичним навчанням створюються кращі умови для навчання наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень