A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся семінар-практикум учителів зарубіжної літератури, історії, музики та педагогів організаторів

Дата: 09.03.2023 22:14
Кількість переглядів: 321

08 березня 2023 року Степанецький ліцей приймав гостей. На базі закладу відбувся семінар – практикум учителів зарубіжної літератури, історії, музики та педагогів – організаторів Степанецької громади. У семінарі взяли участь головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Валентина КОТЛЯР та Віолетта СЕМЕНОВА.

Своєю педагогічною майстерністю на відкритих уроках поділилися педагоги ліцею. Вчитель зарубіжної літератури Наталія Миколаївна КОЛОШМАЙ провела відкритий урок з зарубіжної літератури в 10 класі на тему: «М. Метерлінк як теоретик і практик «нової драми». Концепція символістського театру. Ідея одухотворення життя й відновлення втрачених зв’язків у п’єсі - феєрії М.Метерлінка «Синій птах».

Катерина Валентинівна НИЧИПОРЧУК запросила присутніх на відкритий урок з історії у 5 класі НУШ на тему: «Русь – Україна. Королівство Руське. Крим».

Загальношкільний виховний захід «Героїв Україна пам’ятає…» не залишив байдужими учасників семінару, адже був присвячений Героям Степанецької громади, які віддали життя за Україну. Його підготували та провели вчитель музики Володимир АРСЕЄНКО та педагог – організатор Світлана ЧОРНОІВАН.

До плідної роботи та на хороший настрій учасників семінару емоційно налаштувала практичний психолог ліцею Юлія ІВАНОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень