A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся Черкаський регіональний фестиваль з робототехніки "Роботи допомагають Україні"

Дата: 06.03.2023 23:00
Кількість переглядів: 214

      04 березня 2023 року у місті Черкаси  відбувся  фестиваль з робототехніки під назвою «Роботи допомагають Україні». Учні Степанецького ліцею виступали у складі двох команд. Команда «Fortyna», тренер Почтар Юлія Миколаївна: Куцокінь Олександр, Шинкаренко Олександр, Зеленський Ілля, Пустовойт Роман та команда комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади «Роболіга» у складі учнів ліцею, тренер Фрунт Лариса Михайлівна: Хоменко Тарас, Волошин Роман та Татарінов Назар.

      Учасники команди «Fortyna» змагалися в конкурсах: «Інноваційна модель робота»,  «STEM-startup» та «Хакатон». Найуспішнішим був виступ у конкурсі «Інноваційна модель робота», де команда представила робота - квадрокоптера «Інспектор тепла». За підсумками конкурсу команда «Fortyna»  виборола ІІІ відзнаку   в номінації  «Інноваційна модель робота» та цінний подарунок – вебкамеру.

       Команда «Роболіга» представляла «Робота – компостера», що  переробляє опале листя на   паливо. Технологія виробництва полягає в сушінні й ущільненні біомаси.

       Учасники змагань були нагороджені медалями, сертифікатами учасників та смачними вітамінними смаколиками.

       Всі залишилися задоволені результатами та проведеним часом, і впевнені в тому, що фортуна нам буде посміхатися завжди.

        Вітаємо команду «Fortyna»  з нагородою, а всім учасникам змагань бажаємо завжди впевнено рухатися до поставленої мети і ніколи не сумніватися у своєму успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень