A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо зі Святом Миколая!!!

19 грудня, Православна Церква вшановує пам'ять святого Миколая Чудотворця. Діти знаходять подарунки під подушкою подарунки від Миколая, а дорослі моляться святому про здоров'я і благополуччя.

10:31 21.12.2020

Старшокласники взяли участь у Всеукраїнському форумі

18 грудня учні Степанецького ліцею взяли участь Всеукраїнському форумі (в онлайн-форматі) за участі Президента України Володимира Зеленського "COVID-19 нас не зупинить", який об'єднав молодь з усіх регіонів. Організатором даного заходу є Національна рада дітей та молоді. Форум присвячений підвищенню рівня мотивації підлітків та розвитку лідерських якостей.

10:21 21.12.2020

Святкуємо День Андрія

У Україні свято Андрія Первозванного відзначається 13 грудня з співами та вечорницями, де млинці та тістечка використовуються для того, аби допомогти дівчині знайти свого майбутнього чоловіка. Андріївська ніч – це час і для зловмисного бешкетництва, а саме: поставити плуг на дах будинку або зняти ворота та занести на річку – всі дохристиянські традиції, пов’язані з залицянням і шлюбом.

13:04 14.12.2020

Щиро вдячні!

Для нашого закладу придбано багатофункціональний пристрій EPSON L3160 з WiFi (C11CH42405) для кабінету хімії за державні кошти та за рахунок співфінансування з місцевого бюджету.

09:45 11.12.2020

Засвоюємо знання з біології

Учні 6, 7, 8-х класів прийняли участь в інтернет-олімпіаді з біології від освітньої платформи "На Урок". Даний вид роботи є цікавим інтерактивом для учнів та дає можливість повторити вивчений матеріал протягом навчального року.

09:40 11.12.2020

Учні 4 класу - переможці інтернет-олімпіад!

Щорічно учні 4 класу беруть активну участь у інтернет-олімпіадах та конкурсах на освітній платформі "На урок". Цього року 12 учнів класу стали учасниками олімпіади, яка проходила у жовтні-листопаді. Приємно відзначити, що 9 учнів стали переможцями і були нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів. Це Костенко Артур, Слизьконос Сергій, Лугова Єлизавета, Дорошенко Дмитро, Дорошенко Дар'я, Юркін Дмитро, Рудяка Вікторія, Лагуткін Станіслав, Зубченко Арсеній. Отримали сертифікати учасників: Сакун Артем, Гранкіна Анастасія та Купчин Максим.

09:38 11.12.2020

З Днем Збройних сил!

В День Збройних сил України від усієї душі хочемо побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

09:35 11.12.2020

Вітаємо Олександра Ткаченка - переможця ІІІ (обласного) етапу XІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Вітаємо Ткаченка Олександра з перемогою, вітаємо учителя української мови та літератури Скляренко Ольгу Олексіївну, яка підготувала учня до конкурсу.

13:04 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень