A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти"
Степанецької сільської ради об `єднаної територіальної громади Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень початкової школи в Степанецькому ліцеї

 У проведенні тижня всі класи брали активну участь. Ентузіазм вчителів та вихователів, їх творчий підхід, залучення батьків - допомогли зробити цей тиждень  справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.  Кожен учитель показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ними радіє успіхові кожного. Продемонструвавши свою роботу під час проведення відкритих уроків, інтегрованих уроків, виховних заходів, учителі та вихователі довели, що вони є  фахівцями своєї справи, а учні колегіуму – талановиті, розумні, активні і допитливі.

10:44 24.12.2020

Команда "Олімпієць" Степанецького ліцею пройшла третій етап спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»

У фіналі брали участь команди п’яти навчальних закладів: Руськополянський заклад загальної середньої освіти, Черкаська гімназія № 9 та Ліплявський ліцей, Степанецький ліцей і Мартинівський ліцей з Канівщини.

11:48 21.12.2020

Вітаємо зі Святом Миколая!!!

19 грудня, Православна Церква вшановує пам'ять святого Миколая Чудотворця. Діти знаходять подарунки під подушкою подарунки від Миколая, а дорослі моляться святому про здоров'я і благополуччя.

10:31 21.12.2020

Старшокласники взяли участь у Всеукраїнському форумі

18 грудня учні Степанецького ліцею взяли участь Всеукраїнському форумі (в онлайн-форматі) за участі Президента України Володимира Зеленського "COVID-19 нас не зупинить", який об'єднав молодь з усіх регіонів. Організатором даного заходу є Національна рада дітей та молоді. Форум присвячений підвищенню рівня мотивації підлітків та розвитку лідерських якостей.

10:21 21.12.2020

Святкуємо День Андрія

У Україні свято Андрія Первозванного відзначається 13 грудня з співами та вечорницями, де млинці та тістечка використовуються для того, аби допомогти дівчині знайти свого майбутнього чоловіка. Андріївська ніч – це час і для зловмисного бешкетництва, а саме: поставити плуг на дах будинку або зняти ворота та занести на річку – всі дохристиянські традиції, пов’язані з залицянням і шлюбом.

13:04 14.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень